Grammar, words written separately in Finnish, irritating using of words and other linguistic problems in the Internet world by Johanna, Laura and Henri. Oulu, Finland, Europe, Earth, Milky Way.

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Tavallinen arki päivä yhdys sanojen parissa

Miellyttävää sunnuntai-iltaa kaikille. Yhdys sana ja kieli oppi virheiden bongaaminen on tyydyttävä harrastus, koska ko. erheitä on kaikkialla. Väitteeni tueksi haluankin nyt kertoa tavallisesta arkipäivästä yhdys sana ja kieli oppi virhe haukan näkö kulmasta.

Minulla on pakkomielle Lidlin ja Citymarketin mainoslehtisiin, ne ovat MAHTAVIA! Tällä kertaa Lidlin esite tarjosi aamukahvin seuraksi muutakin kuin shokkitarjouksia, sivuille oli nääs lipsahtanut myös hitti tuote, taisi olla naisten ulkoilutakki.

Hitti tuote 19,99


Aamiaisen jälkeen suuntasimme Henrin kanssa kaupungille, Henri työhaastatteluun (success, onnea Henri!) ja minä kenkäostoksille. Street cafen ohi kävellessäni huomasin, että he ovat saaneet kilpailijan, Steet cafen. Steet cafesta saa mm. herkullisia jäätelöannoksia, mitenköhän Street cafe mahtaa tähän vastata?

Steet cafen mainostaulu
Kenkiä metsästin muunmuassa Aleksi 13:sta, koska siellä oli vekkulin kuuloiset shopbailut. Myynnissä oli sekä tuubihuiveja, että tuubi huiveja. Kumpia sinä haluaisit? Tuubi huivit ovat halvempia, kielioppiosaaminen maksaa.


Kaupunkikierroksen jälkeen halusimme tehdä jotain kivaa, joten suuntasimme Makuuniin aikeenamme vuokrata elokuva. Uusimme Henrin makuuni kortin, sillä se oli vanhentunut. 

Hanki sinäkin oma makuuni kortti

Makuunissa on käytössä vartin takuu leffa konsepti. Hyvä keksintö mielestämme, hyvä Makuuni!


Elo kuvan haku reissun jälkeen luin hetken koti maista aika kaus lehteä. Harkitsin osallistumista tähän Upciderin olo huone keikat kilpailuun. Oletteko te jo osallistuneet?


Ennen elokuvan katsomista nautimme vielä iltapalaksi teetä monikukka hunajalla, sekä...


... Oululaisen jälki uuni paloja. Niissä on muuten E-koodeja NOLLA = lisäaineeton. Miksi runsaskuituinen on kyetty kirjoittamaan oikein (huomaa viiva), mutta jälki uuni palat ei? Miksi...?


Sellainen oli siis tavallinen arki päivä yhdys sana ja kieli oppi virhe haukan näkö kulmasta. Kuten sanoin, virheitä on kaikkialla. 

Oikein rentouttavaa sunnuntai-iltaa ja yhdyssanarikasta alkavaa viikkoa!

- Johanna

Ps. Lukijavinkkejä otetaan edelleen vastaan, ilmi anna meille yhdys sana virhe niin tuomme sen päivän valoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti